Wat betekent het als sommige kinderen heel boos worden?

Wat betekent het als sommige kinderen heel boos worden?

Ket & Doc jeugddocumentaire BOOS van Frederike Migom, in samenwerking met de kinderpsychiatrie van UZ Brussel, volgende week op Ketnet.

Wat betekent het als sommige kinderen heel boos worden? De Ket & Doc jeugddocumentaire BOOS (15’) van Frederike Migom zet de kijker daarover op intrigerende en eerlijke manier aan het denken. Lagereschoolkinderen van PAika, de kinderpsychiatrie van UZ Brussel, maken op ontroerende manier duidelijk dat boos-zijn soms een symptoom is.

Uitzending op maandag 15 februari om 10.30 uur en heruitzending op vrijdag 19 februari om 19 uur op Ketnet.

Ket & Doc is een initiatief voor makers van jeugddocumentaires dat in 2018 van start ging als gezamenlijk project van het Vlaams Audiovisueel Fonds, JEF en Ketnet.

 

 


 

 

 

Over UZ Brussel

Het Universitair Ziekenhuis Brussel is een universitair ziekenhuis met meer dan 3.800 medewerkers. Het is verbonden aan de faculteit Geneeskunde en Farmacie van de Vrije universiteit Brussel op de Brussels Health Campus in Jette. Met 721 ziekenhuisbedden is het jaarlijks goed voor 30.779 opnames van patiĆ«nten uit binnen- en buitenland, 412.246 raadplegingen (excl. spoed) en 78.840 patiĆ«nten op spoed. Zijn filosofie is gebaseerd op drie principes: Nederlandstalig, pluralistisch en sociaal. Als universitair ziekenhuis heeft het ook een opleidingsopdracht en voert het wetenschappelijk onderzoek uit. 

UZ Brussel
Laarbeeklaan 101
1090 Jette