UZ Brussel wint HR Pioneer Award voor interne communicatie

UZ Brussel wint HR Pioneer Award voor interne communicatie

Erkenning voor ZORG2030 campagne over de toekomst van de gezondheidszorg

Het UZ Brussel kon de aanwezigen overtuigen tijdens de ceremonie van de HR Pioneer Awards en haalde het meeste stemmen voor de interne communicatie in het kader van ZORG2030, de campagne over de toekomst van de gezondheidszorg, want "de toekomst van de zorg, die maken we samen".

Deze erkenning werd op donderdag 19 april uitgereikt door Trends en Kanaal Z. Met de HR Pioneer Award worden campagnes beloond die het belang van communicatie en creativiteit aantonen. Bij de editie vorig jaar viel het UZ Brussel ook al in de prijzen met de rekruteringscampagne van het ziekenhuis ‘Maak jij het verschil?’ te bekijken op www.werkeninhetuzbrussel.be.

ZORG2030 is opgezet als een brede dialoog over hoe de gezondheidszorg er in de toekomst zou moeten en kunnen uitzien, en wat de plaats van het UZ Brussel en de VUB in dit alles kan zijn. Medewerkers, patiënten, studenten, huisartsen, experten uit andere domeinen, … iedereen werd uitgenodigd om online via het dialoogplatform www.zorg2030.be en face-to-face via de ZORG2030 dialoogdagen ideeën uit te wisselen. Een dergelijke dialoog sluit helemaal aan bij de cultuur van de VUB en van het UZ Brussel, waarin het woord ‘samen' centraal staat.

Het resultaat van ZORG2030 wordt in juni voorgesteld. De visietekst over hoe de ideale gezondheidszorg eruit ziet en dus waarnaar we concreet moeten streven voor de gezondheidszorg in de samenleving van morgen, zal beschikbaar zijn op www.zorg2030.be.

Het UZ Brussel is al eerder in de prijzen gevallen voor zijn communicatie waarin de mens centraal staat. Zo ontving de communicatiedienst van het ziekenhuis onderscheidingen voor zijn digitale jaarverslag in 2012 (onderscheiding van Kortom en V-ICT-OR), 2014 (Grand Prix Content Marketing Award en de prestigieuze IAB Mixx Award) en 2015 (Digital Marketing Award).

 

Contacteer ons
Edgard Eeckman Woordvoerder at UZ Brussel
Gina Volkaert Verantwoordelijke externe communicatie at UZ Brussel
Edgard Eeckman Woordvoerder at UZ Brussel
Gina Volkaert Verantwoordelijke externe communicatie at UZ Brussel
Over UZ Brussel

Het Universitair Ziekenhuis Brussel is een universitair ziekenhuis met meer dan 3.600 medewerkers. Het is verbonden aan de faculteit Geneeskunde en Farmacie van de Vrije universiteit Brussel op de Brussels Health Campus in Jette. Met 721 ziekenhuisbedden is het jaarlijks goed voor 30.330 opnames van patiënten uit binnen- en buitenland, 369.410 raadplegingen (excl. spoed) en 72.881 patiënten op spoed. Zijn filosofie is gebaseerd op drie principes: Nederlandstalig, pluralistisch en sociaal. Als universitair ziekenhuis heeft het ook een opleidingsopdracht en voert het wetenschappelijk onderzoek uit. 

UZ Brussel
Laarbeeklaan 101
1090 Jette