UZ Brussel en VUB Faculteit Geneeskunde en Farmacie bedanken hun medewerkers met het eerste festival van het seizoen, fUZeFest 

Personeelsfeest voor en door medewerkers

Op donderdag 23 mei 2024 organiseerden het UZ Brussel en de VUB Faculteit Geneeskunde en Farmacie voor de tweede keer een gezamenlijk festival fUZeFest op de Brussels Health Campus in Jette. Met dit feest willen beide organisaties hun medewerkers bedanken voor hun inzet voor hun patiënten, onderwijs en onderzoek in de gezondheidszorg. Het feest werd volledig georganiseerd door vrijwilligers uit beide organisaties.

In totaal genoten meer dan 2.500 medewerkers op het grasveld achter het ziekenhuis van het eerste festival van het seizoen met tal van optredens. Zelfs de zon was van de partij.

Het feest startte om 16 uur en sloot af om middernacht met hoofdact Average Rob. Verder passeerden talent uit eigen huis, Charles Van Domburg & Wim Soutaer, Michael Schack, DJ Gascar en Kate Ryan de revue. Alle optredens werden live gestreamd via het UZ Brussel-intranet zodat ook de medewerkers die tijdens het feest aan het werken waren, konden meegenieten van de muziek en de sfeer. ​ 

Het UZ Brussel telt bijna 5.000 medewerkers, waaronder 1.600 verpleegkundigen, ongeveer 800 artsen en zo’n 1.300 medewerkers in ondersteunende diensten (van patiëntenadministratie tot de poetsploeg). De Faculteit Geneeskunde en Farmacie telt 1.370 personeelsleden, dit omvat academisch- als administratief en technisch personeel. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over UZ Brussel

Het Universitair Ziekenhuis Brussel is een universitair ziekenhuis met meer dan 4.100 medewerkers. Het is verbonden aan de faculteit Geneeskunde en Farmacie van de Vrije universiteit Brussel op de Brussels Health Campus in Jette. Met 721 ziekenhuisbedden is het jaarlijks goed voor 30.779 opnames van patiënten uit binnen- en buitenland, 412.246 raadplegingen (excl. spoed) en 78.840 patiënten op spoed. Zijn filosofie is gebaseerd op drie principes: Nederlandstalig, pluralistisch en sociaal. Als universitair ziekenhuis heeft het ook een opleidingsopdracht en voert het wetenschappelijk onderzoek uit. 

Ontdek het UZ Brussel jaarverslag 2021.

Neem contact op met

Laarbeeklaan 101 1090 Jette

02 477 80 80

communicatie@uzbrussel.be

www.uzbrussel.be